Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
Αποθηκεύτηκε σε:
主要作者: | Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία (Συγγραφέας) |
---|---|
格式: | Thesis 图书 |
出版: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1982
|
主题: |
相似书籍
-
Cheese varieties and descriptions /
由: Sanders, George P.
出版: (1953) -
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
由: Σιάπαντας, Λάζαρος
出版: (1964) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
由: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
出版: (1912) -
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
由: Μπίντσης, Θωμάς, κ.ά.
出版: (2009) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
由: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
出版: (2004)