Aller au contenu
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Votre compte
Se déconnecter
Connexion
Langue
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Tous les champs
Titre
Auteur
Sujet
Cote
ISBN/ISSN
Tag
Rechercher
Recherche avancée
Rechercher
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου...
Exemplaires
Citer
Envoyer par SMS
Envoyer par courriel
Imprimer
Exporter les notices
Exporter vers RefWorks
Exporter vers EndNoteWeb
Exporter vers EndNote
Ajouter aux favoris
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Enregistré dans:
Détails bibliographiques
Auteur principal:
Σιάπαντας, Λάζαρος
(Auteur)
Format:
Livre
Langue:
Greek
Publié:
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
Sujets:
Τυρί
Τυροκομία
Exemplaires
Description
Documents similaires
Affichage MARC
ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
Informations d'exemplaires de ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
Cote:
637 ΣΙΑ
Exemplaire Unknown
Not for loan
Documents similaires
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
par: Μπίντσης, Θωμάς, et autres
Publié: (2009)
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
par: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Publié: (1912)
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
par: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Publié: (2004)
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
par: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Publié: (1982)
Cheese varieties and descriptions /
par: Sanders, George P.
Publié: (1953)
Chargement en cours...