Σιάπαντας, Λ. (1964). Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος. Θεσσαλονίκη: [χ.ό.].
Παραπομπή Chicago StyleΣιάπαντας, Λάζαρος. Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος. Θεσσαλονίκη: [χ.ό.], 1964.
Παραπομπή MLAΣιάπαντας, Λάζαρος. Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος. Θεσσαλονίκη: [χ.ό.], 1964.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.