Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /

Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...

Volledige beschrijving

Bewaard in:
Bibliografische gegevens
Hoofdauteur: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. (Auteur)
Formaat: Boek
Taal:Greek
Gepubliceerd in: Αθήνα : Σταμούλης, 2004
Editie:2η έκδ.
Onderwerpen:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Exemplaargegevens van ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Plaatsingsnummer: 637 ΑΝΥ
Kopie Unknown Beschikbaar  Plaats een reservatie