Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...
Enregistré dans:
Auteur principal: | Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. (Auteur) |
---|---|
Format: | Livre |
Langue: | Greek |
Publié: |
Αθήνα :
Σταμούλης,
2004
|
Édition: | 2η έκδ. |
Sujets: |
Documents similaires
-
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
par: Σιάπαντας, Λάζαρος
Publié: (1964) -
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
par: Μπίντσης, Θωμάς, et autres
Publié: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
par: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Publié: (1912) -
Νέα τυροκομεία : κτίρια και εξοπλισμός
par: Παπαγεωργίου, Ανδριανός Ι.
Publié: (1961) -
Ελληνική τυροκομία : μέτρα προς προαγωγήν της τυροκομίας, γαλακτοκομικοί συνεταιρισμοί, λεπτομερής περιγραφή της κατασκευής των τύρων, ασθένειαι του γάλακτος και των τύρων, αγορανομικαί διατάξεις κ.λ.π.
par: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
Publié: (1956)