Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...
Spremljeno u:
Glavni autor: | |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | Greek |
Izdano: |
Αθήνα :
Σταμούλης,
2004
|
Izdanje: | 2η έκδ. |
Teme: |
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Signatura: |
637 ΑΝΥ |
---|---|
Primjerak Unknown | Dostupno Postavi narudžbu |