Izvoz spreman — 

Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /

Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...

Cijeli opis

Spremljeno u:
Bibliografski detalji
Glavni autor: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. (Autor)
Format: Knjiga
Jezik:Greek
Izdano: Αθήνα : Σταμούλης, 2004
Izdanje:2η έκδ.
Teme:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Detalji primjeraka od ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Signatura: 637 ΑΝΥ
Primjerak Unknown Dostupno  Postavi narudžbu