|
|
|
|
LEADER |
01249namaa2200229 4500 |
001 |
main_19104 |
003 |
GR-kkKDBK |
005 |
20191001211908.0 |
008 |
050503s1964uuuu###|||| |||||u||||||gre d |
040 |
|
|
|a GR-kkKDBK
|b gre
|d GR-kkKDBK
|e AACR2
|
082 |
0 |
|
|a 637
|
100 |
1 |
|
|4 aut
|a Σιάπαντας, Λάζαρος
|9 40051
|
245 |
1 |
0 |
|a Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
|
260 |
|
|
|a Θεσσαλονίκη :
|b [χ.ό.],
|c 1964
|
300 |
|
|
|a 20 σ. :
|b εικ., σχεδιαγρ. ;
|c 28 εκ.
|
500 |
|
|
|a Ανάτυπο από το περιοδικό "Γεωπονικά", τχ. 112-117, 1964
|
650 |
|
4 |
|a Τυρί
|9 64082
|
650 |
|
4 |
|a Τυροκομία
|9 62594
|
700 |
1 |
|
|a Σιάπαντας, Λάζαρος
|t Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
|9 88452
|
942 |
|
|
|c BK
|
999 |
|
|
|c 19412
|d 19412
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 637_000000000000000_ΣΙΑ
|7 1
|9 29171
|a KDBK
|b KDBK
|c CS
|d 2006-11-01
|i 0000000231206
|l 2
|o 637 ΣΙΑ
|p 0000000231206
|r 2019-04-28
|w 2019-04-28
|y BK
|z [ΑΡΕ: Κ49772]
|