Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος

Bewaard in:
Bibliografische gegevens
Hoofdauteur: Σιάπαντας, Λάζαρος (Auteur)
Formaat: Boek
Taal:Greek
Gepubliceerd in: Θεσσαλονίκη : [χ.ό.], 1964
Onderwerpen:
LEADER 01249namaa2200229 4500
001 main_19104
003 GR-kkKDBK
005 20191001211908.0
008 050503s1964uuuu###|||| |||||u||||||gre d
040 |a GR-kkKDBK  |b gre  |d GR-kkKDBK  |e AACR2 
082 0 |a 637 
100 1 |4 aut  |a Σιάπαντας, Λάζαρος  |9 40051 
245 1 0 |a Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος 
260 |a Θεσσαλονίκη :  |b [χ.ό.],  |c 1964 
300 |a 20 σ. :  |b εικ., σχεδιαγρ. ;  |c 28 εκ. 
500 |a Ανάτυπο από το περιοδικό "Γεωπονικά", τχ. 112-117, 1964 
650 4 |a Τυρί  |9 64082 
650 4 |a Τυροκομία  |9 62594 
700 1 |a Σιάπαντας, Λάζαρος  |t Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος  |9 88452 
942 |c BK 
999 |c 19412  |d 19412 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 637_000000000000000_ΣΙΑ  |7 1  |9 29171  |a KDBK  |b KDBK  |c CS  |d 2006-11-01  |i 0000000231206  |l 2  |o 637 ΣΙΑ  |p 0000000231206  |r 2019-04-28  |w 2019-04-28  |y BK  |z [ΑΡΕ: Κ49772]