Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Sparad:
Huvudupphovsman: | Σιάπαντας, Λάζαρος (Författare, medförfattare) |
---|---|
Materialtyp: | Bok |
Språk: | Greek |
Publicerad: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
|
Ämnen: |
Liknande verk
-
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
av: Μπίντσης, Θωμάς, et al.
Publicerad: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
av: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Publicerad: (1912) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
av: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Publicerad: (2004) -
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
av: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Publicerad: (1982) -
Cheese varieties and descriptions /
av: Sanders, George P.
Publicerad: (1953)