Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Enregistré dans:
Auteur principal: | Σιάπαντας, Λάζαρος (Auteur) |
---|---|
Format: | Livre |
Langue: | Greek |
Publié: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
|
Sujets: |
Documents similaires
-
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
par: Μπίντσης, Θωμάς, et autres
Publié: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
par: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Publié: (1912) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
par: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Publié: (2004) -
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
par: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Publié: (1982) -
Cheese varieties and descriptions /
par: Sanders, George P.
Publié: (1953)