Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
        Αποθηκεύτηκε σε:
      
    
                  | Κύριος συγγραφέας: | Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία (Συγγραφέας) | 
|---|---|
| Μορφή: | Thesis Βιβλίο | 
| Έκδοση: | 
      Θεσσαλονίκη :
        [χ.ό.],
    
      1982
     | 
| Θέματα: | 
Παρόμοια τεκμήρια
- 
                
        
          Cheese varieties and descriptions /        
                  
ανά: Sanders, George P.
Έκδοση: (1953) - 
                
        
          Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος        
                  
ανά: Σιάπαντας, Λάζαρος
Έκδοση: (1964) - 
                
        
          Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /        
                  
ανά: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Έκδοση: (1912) - 
                
        
          Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /        
                  
ανά: Μπίντσης, Θωμάς, κ.ά.
Έκδοση: (2009) - 
                
        
          Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /        
                  
ανά: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Έκδοση: (2004)