Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
Salvato in:
Autore principale: | Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία (Autore) |
---|---|
Natura: | Tesi Libro |
Pubblicazione: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1982
|
Soggetti: |
Documenti analoghi
-
Cheese varieties and descriptions /
di: Sanders, George P.
Pubblicazione: (1953) -
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
di: Σιάπαντας, Λάζαρος
Pubblicazione: (1964) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
di: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Pubblicazione: (1912) -
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
di: Μπίντσης, Θωμάς, et al.
Pubblicazione: (2009) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
di: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Pubblicazione: (2004)