Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
Đã lưu trong:
Tác giả chính: | Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία (Tác giả) |
---|---|
Định dạng: | Luận văn Sách |
Được phát hành: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1982
|
Những chủ đề: |
Những quyển sách tương tự
Những quyển sách tương tự
-
Cheese varieties and descriptions /
Bằng: Sanders, George P.
Được phát hành: (1953) -
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Bằng: Σιάπαντας, Λάζαρος
Được phát hành: (1964) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
Bằng: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Được phát hành: (1912) -
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
Bằng: Μπίντσης, Θωμάς, et al.
Được phát hành: (2009) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Bằng: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Được phát hành: (2004)