Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
Kaydedildi:
Yazar: | Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία (Yazar) |
---|---|
Materyal Türü: | Tez Kitap |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1982
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Cheese varieties and descriptions /
Yazar:: Sanders, George P.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1953) -
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Yazar:: Σιάπαντας, Λάζαρος
Baskı/Yayın Bilgisi: (1964) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
Yazar:: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1912) -
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
Yazar:: Μπίντσης, Θωμάς, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2009) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Yazar:: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004)