Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
Sparad:
Huvudupphovsman: | Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία (Författare, medförfattare) |
---|---|
Materialtyp: | Lärdomsprov Bok |
Publicerad: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1982
|
Ämnen: |
Liknande verk
-
Cheese varieties and descriptions /
av: Sanders, George P.
Publicerad: (1953) -
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
av: Σιάπαντας, Λάζαρος
Publicerad: (1964) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
av: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Publicerad: (1912) -
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
av: Μπίντσης, Θωμάς, et al.
Publicerad: (2009) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
av: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Publicerad: (2004)