Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
Na minha lista:
Autor principal: | Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία (Autor) |
---|---|
Formato: | Tese Livro |
Publicado em: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1982
|
Assuntos: |
Registros relacionados
-
Cheese varieties and descriptions /
por: Sanders, George P.
Publicado em: (1953) -
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
por: Σιάπαντας, Λάζαρος
Publicado em: (1964) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
por: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Publicado em: (1912) -
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
por: Μπίντσης, Θωμάς, et al.
Publicado em: (2009) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
por: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Publicado em: (2004)