Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
Bewaard in:
Hoofdauteur: | Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία (Auteur) |
---|---|
Formaat: | Thesis Boek |
Gepubliceerd in: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1982
|
Onderwerpen: |
Gelijkaardige items
-
Cheese varieties and descriptions /
door: Sanders, George P.
Gepubliceerd in: (1953) -
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
door: Σιάπαντας, Λάζαρος
Gepubliceerd in: (1964) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
door: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Gepubliceerd in: (1912) -
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
door: Μπίντσης, Θωμάς, et al.
Gepubliceerd in: (2009) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
door: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Gepubliceerd in: (2004)