Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
Spremljeno u:
Glavni autor: | Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία (Autor) |
---|---|
Format: | Disertacija Knjiga |
Izdano: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1982
|
Teme: |
Similar Items
-
Cheese varieties and descriptions /
od: Sanders, George P.
Izdano: (1953) -
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
od: Σιάπαντας, Λάζαρος
Izdano: (1964) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
od: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Izdano: (1912) -
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
od: Μπίντσης, Θωμάς, i dr.
Izdano: (2009) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
od: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Izdano: (2004)