Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
में बचाया:
मुख्य लेखक: | Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία (लेखक) |
---|---|
स्वरूप: | थीसिस पुस्तक |
प्रकाशित: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1982
|
विषय: |
समान संसाधन
-
Cheese varieties and descriptions /
द्वारा: Sanders, George P.
प्रकाशित: (1953) -
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
द्वारा: Σιάπαντας, Λάζαρος
प्रकाशित: (1964) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
द्वारा: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
प्रकाशित: (1912) -
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
द्वारा: Μπίντσης, Θωμάς, और अन्य
प्रकाशित: (2009) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
द्वारा: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
प्रकाशित: (2004)