Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Thesis Βιβλίο |
Έκδοση: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1982
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Cheese varieties and descriptions /
ανά: Sanders, George P.
Έκδοση: (1953) -
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
ανά: Σιάπαντας, Λάζαρος
Έκδοση: (1964) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
ανά: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Έκδοση: (1912) -
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
ανά: Μπίντσης, Θωμάς, κ.ά.
Έκδοση: (2009) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
ανά: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Έκδοση: (2004)