Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
সংরক্ষণ করুন:
প্রধান লেখক: | Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία (Author) |
---|---|
বিন্যাস: | গবেষণাপত্র গ্রন্থ |
প্রকাশিত: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1982
|
বিষয়গুলি: |
অনুরূপ উপাদানগুলি
-
Cheese varieties and descriptions /
অনুযায়ী: Sanders, George P.
প্রকাশিত: (1953) -
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
অনুযায়ী: Σιάπαντας, Λάζαρος
প্রকাশিত: (1964) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
অনুযায়ী: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
প্রকাশিত: (1912) -
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
অনুযায়ী: Μπίντσης, Θωμάς, অন্যান্য
প্রকাশিত: (2009) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
অনুযায়ী: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
প্রকাশিত: (2004)