Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
Tallennettuna:
Päätekijä: | Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία (Tekijä) |
---|---|
Aineistotyyppi: | Opinnäyte Kirja |
Julkaistu: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1982
|
Aiheet: |
Samankaltaisia teoksia
-
Cheese varieties and descriptions /
Tekijä: Sanders, George P.
Julkaistu: (1953) -
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Tekijä: Σιάπαντας, Λάζαρος
Julkaistu: (1964) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
Tekijä: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Julkaistu: (1912) -
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
Tekijä: Μπίντσης, Θωμάς, et al.
Julkaistu: (2009) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Tekijä: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Julkaistu: (2004)