Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
Saved in:
Main Author: | Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία (Author) |
---|---|
Format: | Thesis Book |
Published: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1982
|
Subjects: |
Similar Items
-
Cheese varieties and descriptions /
by: Sanders, George P.
Published: (1953) -
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
by: Σιάπαντας, Λάζαρος
Published: (1964) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
by: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Published: (1912) -
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
by: Μπίντσης, Θωμάς, et al.
Published: (2009) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Published: (2004)