Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
Uloženo v:
Hlavní autor: | Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία (Autor) |
---|---|
Médium: | Diplomová práce Kniha |
Vydáno: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1982
|
Témata: |
Podobné jednotky
-
Cheese varieties and descriptions /
Autor: Sanders, George P.
Vydáno: (1953) -
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Autor: Σιάπαντας, Λάζαρος
Vydáno: (1964) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
Autor: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Vydáno: (1912) -
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
Autor: Μπίντσης, Θωμάς, a další
Vydáno: (2009) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Autor: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Vydáno: (2004)