Όλα στη σούβλα : αρνί, μισό αρνί, κοκορέτσι, κοντοσούβλια, κοτόπουλο /
Ο πληρέστερος οδηγός για σουβλιστά κρεατικά που φτιάχτηκε ποτέ. Οδηγίες για επιτυχημένο αποτέλεσμα, συμβουλές από τους εξπέρ του είδους, και δοκιμασμένα μυστικά για τέλεια σουβλιστά. Σουβλίζουμε και ψήνουμε βήμα-βήμα: Ολόκληρο αρνί - Μισό αρνί - Κοκορέτσι - Κοντοσούβλια (χοιρινό, από αρνί, μοσχαρίσι...
Αποθηκεύτηκε σε:
| Άλλοι συγγραφείς: | Δημητρίου, Νένα (Επιμελητής έκδοσης), Ρέντουλας, Άγγελος (Επιμελητής έκδοσης) |
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | Greek |
| Έκδοση: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2013
|
| Σειρά: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος ; 2 |
| Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Κοτόπουλο : νέοι τρόποι απόλαυσης /
Έκδοση: (2001) -
Κοτόπουλο : πουλερικά : γαλοπούλα, κυνήγι, σαλάτες /
ανά: Πετρετζίκης, Άκης
Έκδοση: (2013) -
Κοτόπουλο : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μεγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
ανά: Willan, Ann
Έκδοση: (1993) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
ανά: Willan, Ann
Έκδοση: (1993) -
Ο master chef στην κουζίνα σας.
ανά: Λαζάρου, Λευτέρης
Έκδοση: (2011)