Όλα στη σούβλα : αρνί, μισό αρνί, κοκορέτσι, κοντοσούβλια, κοτόπουλο /

Ο πληρέστερος οδηγός για σουβλιστά κρεατικά που φτιάχτηκε ποτέ. Οδηγίες για επιτυχημένο αποτέλεσμα, συμβουλές από τους εξπέρ του είδους, και δοκιμασμένα μυστικά για τέλεια σουβλιστά. Σουβλίζουμε και ψήνουμε βήμα-βήμα: Ολόκληρο αρνί - Μισό αρνί - Κοκορέτσι - Κοντοσούβλια (χοιρινό, από αρνί, μοσχαρίσι...

Πλήρης περιγραφή

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Άλλοι συγγραφείς: Δημητρίου, Νένα (Επιμελητής έκδοσης), Ρέντουλας, Άγγελος (Επιμελητής έκδοσης)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Αθήνα : Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2013
Σειρά:Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος ; 2
Θέματα:
LEADER 03467namaa2200313 4500
001 main_30945
003 GR-kkKDBK
005 20210217063344.0
006 a|||||r|||||||||||
008 130524s2013uuuugr#a|||gr|||| 000|0 gre d
999 |c 32560  |d 32560 
020 |a 978-960-475-217-1 
040 |a GR-kkKDBK  |b gre  |d GR-kkKDBK  |e AACR2 
082 0 |a 641 
130 0 |a Όλα στη σούβλα : αρνί, μισό αρνί, κοκορέτσι, κοντοσούβλια, κοτόπουλο  |9 100726 
245 1 0 |a Όλα στη σούβλα :  |b αρνί, μισό αρνί, κοκορέτσι, κοντοσούβλια, κοτόπουλο /  |c επιμέλεια κειμένων Άγγελος Ρέντουλας, Νένα Δημητρίου 
260 |a Αθήνα :  |b Η Καθημερινή :  |b Γαστρονόμος,  |c 2013 
300 |a 84 σ. :  |b έγχρ. εικ. ;  |c 26 εκ. 
490 0 |a Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή 
490 0 |a Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος ;  |v 2 
520 |a Ο πληρέστερος οδηγός για σουβλιστά κρεατικά που φτιάχτηκε ποτέ. Οδηγίες για επιτυχημένο αποτέλεσμα, συμβουλές από τους εξπέρ του είδους, και δοκιμασμένα μυστικά για τέλεια σουβλιστά. Σουβλίζουμε και ψήνουμε βήμα-βήμα: Ολόκληρο αρνί - Μισό αρνί - Κοκορέτσι - Κοντοσούβλια (χοιρινό, από αρνί, μοσχαρίσιο, από ζυγούρι κ.λπ.) - Κοτόπουλο Αφού μπορούμε να παραγγείλουμε κοντοσούβλι και κοκορέτσι απέξω, γιατί να κάνουμε τον κόπο να τα φτιάξουμε μόνοι μας; Γιατί τα σπιτικά είναι νοστιμότερα και φτιαγμένα με υλικά της επιλογής μας. Σουβλίζουμε αρνί κάθε χρόνο και άρα γνωρίζουμε όλα τα «κόλπα». Ακόμη και οι πιο έμπειροι μπορεί να μάθουν κάτι χρήσιμο για το σούβλισμα και το ψήσιμο του αρνιού. Για παράδειγμα, αν χαλάσουν οι δαγκάνες που σταθεροποιούν το αρνί πάνω στη σούβλα, το ξέρατε ότι μπορούμε να φτιάξουμε έναν αυτοσχέδιο νάρθηκα με πηχάκια και σύρμα; Και αν αποτύχουμε; Με τις οδηγίες που σας δίνουμε βήμα-βήμα, τα ποσοστά αποτυχίας είναι μικρά. Αλλά και αν κάτι πάει στραβά, ένα πρέπει να ξέρουμε: με την επανάληψη, θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. 
650 4 |a Μαγειρική (Κοτόπουλο)  |9 54576 
650 4 |a Μαγειρική (Κρέας)  |9 55166 
700 1 |4 edt  |a Δημητρίου, Νένα  |9 11512 
700 1 |4 edt  |a Ρέντουλας, Άγγελος  |9 11510 
710 2 |4 pbl  |a Γαστρονόμος  |9 25792 
710 2 |4 pbl  |a Καθημερινή  |9 27119 
942 |c BK 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 641_000000000000000_ΚΑΝ  |7 0  |9 44273  |a KDBK  |b KDBK  |d 2013-05-24  |e Δωρεά Όλγα Πασαλίδου  |i 04422013  |l 0  |o 641 ΚΑΝ  |p 04422013  |r 2019-04-28  |w 2019-04-28  |y BK