Όλα στη σούβλα : αρνί, μισό αρνί, κοκορέτσι, κοντοσούβλια, κοτόπουλο /

Ο πληρέστερος οδηγός για σουβλιστά κρεατικά που φτιάχτηκε ποτέ. Οδηγίες για επιτυχημένο αποτέλεσμα, συμβουλές από τους εξπέρ του είδους, και δοκιμασμένα μυστικά για τέλεια σουβλιστά. Σουβλίζουμε και ψήνουμε βήμα-βήμα: Ολόκληρο αρνί - Μισό αρνί - Κοκορέτσι - Κοντοσούβλια (χοιρινό, από αρνί, μοσχαρίσι...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Outros Autores: Δημητρίου, Νένα (Επιμελητής έκδοσης), Ρέντουλας, Άγγελος (Επιμελητής έκδοσης)
Formato: Livro
Idioma:Greek
Publicado em: Αθήνα : Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2013
Colecção:Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος ; 2
Assuntos:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Detalhes do Exemplar ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Área/Cota: 641 ΚΑΝ
Cód. Barras: Unknown Disponível  Localização