Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /

Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...

पूर्ण विवरण

में बचाया:
ग्रंथसूची विवरण
मुख्य लेखक: Αλεξιάδου, Βέφα (लेखक)
स्वरूप: पुस्तक
भाषा:Greek
प्रकाशित: Αθήνα : [χ.ό.], 2007
संस्करण:17η έκδ
विषय:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

होल्डिंग्स विवरण से ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
बोधानक: 641 ΑΛΕ
प्रति Unknown उपलब्ध  होल्ड करें