Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /
Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Αλεξιάδου, Βέφα (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
[χ.ό.],
2007
|
Έκδοση: | 17η έκδ |
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Στην κουζίνα βήμα βήμα /
ανά: Ντουνέτας, Μιχάλης
Έκδοση: (2012) -
Στην κουζίνα βήμα βήμα /
ανά: Ψυχούλη, Ελένη
Έκδοση: (2012) -
Φοιτητής και στην κουζίνα
ανά: Σμυρλή, Βίκη
Έκδοση: (2000) -
Μπαχαρικά από τον κήπο στην κουζίνα : καλλιέργεια, συγκομιδή, χρήση και θεραπευτική αξία /
ανά: Beutner, Brigitte
Έκδοση: (2002) -
Μαγειρική των Ρωμαίων : 467 συνταγές για την σύγχρονη κουζίνα /
ανά: Τρομάρας, Λεωνίδας Μ.
Έκδοση: (1988)