Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Αποθηκεύτηκε σε:
主要作者: | Σιάπαντας, Λάζαρος (Συγγραφέας) |
---|---|
格式: | 圖書 |
語言: | Greek |
出版: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
|
主題: |
相似書籍
-
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
由: Μπίντσης, Θωμάς, κ.ά.
出版: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
由: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
出版: (1912) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
由: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
出版: (2004) -
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
由: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
出版: (1982) -
Cheese varieties and descriptions /
由: Sanders, George P.
出版: (1953)