Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Đã lưu trong:
Tác giả chính: | Σιάπαντας, Λάζαρος (Tác giả) |
---|---|
Định dạng: | Sách |
Ngôn ngữ: | Greek |
Được phát hành: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
|
Những chủ đề: |
Những quyển sách tương tự
-
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
Bằng: Μπίντσης, Θωμάς, et al.
Được phát hành: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
Bằng: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Được phát hành: (1912) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Bằng: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Được phát hành: (2004) -
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
Bằng: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Được phát hành: (1982) -
Cheese varieties and descriptions /
Bằng: Sanders, George P.
Được phát hành: (1953)