Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Kaydedildi:
Yazar: | Σιάπαντας, Λάζαρος (Yazar) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Greek |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
Yazar:: Μπίντσης, Θωμάς, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
Yazar:: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1912) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Yazar:: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004) -
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
Yazar:: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Baskı/Yayın Bilgisi: (1982) -
Cheese varieties and descriptions /
Yazar:: Sanders, George P.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1953)