Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Bewaard in:
Hoofdauteur: | Σιάπαντας, Λάζαρος (Auteur) |
---|---|
Formaat: | Boek |
Taal: | Greek |
Gepubliceerd in: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
|
Onderwerpen: |
Gelijkaardige items
-
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
door: Μπίντσης, Θωμάς, et al.
Gepubliceerd in: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
door: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Gepubliceerd in: (1912) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
door: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Gepubliceerd in: (2004) -
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
door: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Gepubliceerd in: (1982) -
Cheese varieties and descriptions /
door: Sanders, George P.
Gepubliceerd in: (1953)