Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
保存先:
第一著者: | Σιάπαντας, Λάζαρος (著者) |
---|---|
フォーマット: | 図書 |
言語: | Greek |
出版事項: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
|
主題: |
類似資料
-
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
著者:: Μπίντσης, Θωμάς, 等
出版事項: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
著者:: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
出版事項: (1912) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
著者:: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
出版事項: (2004) -
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
著者:: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
出版事項: (1982) -
Cheese varieties and descriptions /
著者:: Sanders, George P.
出版事項: (1953)