Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Salvato in:
Autore principale: | Σιάπαντας, Λάζαρος (Autore) |
---|---|
Natura: | Libro |
Lingua: | Greek |
Pubblicazione: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
|
Soggetti: |
Documenti analoghi
-
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
di: Μπίντσης, Θωμάς, et al.
Pubblicazione: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
di: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Pubblicazione: (1912) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
di: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Pubblicazione: (2004) -
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
di: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Pubblicazione: (1982) -
Cheese varieties and descriptions /
di: Sanders, George P.
Pubblicazione: (1953)