Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Spremljeno u:
Glavni autor: | Σιάπαντας, Λάζαρος (Autor) |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | Greek |
Izdano: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
|
Teme: |
Similar Items
-
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
od: Μπίντσης, Θωμάς, i dr.
Izdano: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
od: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Izdano: (1912) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
od: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Izdano: (2004) -
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
od: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Izdano: (1982) -
Cheese varieties and descriptions /
od: Sanders, George P.
Izdano: (1953)