Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
में बचाया:
मुख्य लेखक: | Σιάπαντας, Λάζαρος (लेखक) |
---|---|
स्वरूप: | पुस्तक |
भाषा: | Greek |
प्रकाशित: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
|
विषय: |
समान संसाधन
-
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
द्वारा: Μπίντσης, Θωμάς, और अन्य
प्रकाशित: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
द्वारा: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
प्रकाशित: (1912) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
द्वारा: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
प्रकाशित: (2004) -
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
द्वारा: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
प्रकाशित: (1982) -
Cheese varieties and descriptions /
द्वारा: Sanders, George P.
प्रकाशित: (1953)