Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Gardado en:
Autor Principal: | Σιάπαντας, Λάζαρος (Συγγραφέας) |
---|---|
Formato: | Libro |
Idioma: | Greek |
Publicado: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
|
Θέματα: |
Títulos similares
-
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
por: Μπίντσης, Θωμάς, κ.ά.
Publicado: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
por: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Publicado: (1912) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
por: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Publicado: (2004) -
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
por: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Publicado: (1982) -
Cheese varieties and descriptions /
por: Sanders, George P.
Publicado: (1953)