Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Αποθηκεύτηκε σε:
Príomhúdar: | Σιάπαντας, Λάζαρος (Údar) |
---|---|
Formáid: | Leabhar |
Teanga: | Greek |
Foilsithe: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
|
Ábhair: |
Míreanna Comhchosúla
-
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
le: Μπίντσης, Θωμάς, κ.ά.
Foilsithe: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
le: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Foilsithe: (1912) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
le: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Foilsithe: (2004) -
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
le: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Foilsithe: (1982) -
Cheese varieties and descriptions /
le: Sanders, George P.
Foilsithe: (1953)