Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Tallennettuna:
Päätekijä: | Σιάπαντας, Λάζαρος (Tekijä) |
---|---|
Aineistotyyppi: | Kirja |
Kieli: | Greek |
Julkaistu: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
|
Aiheet: |
Samankaltaisia teoksia
-
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
Tekijä: Μπίντσης, Θωμάς, et al.
Julkaistu: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
Tekijä: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Julkaistu: (1912) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Tekijä: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Julkaistu: (2004) -
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
Tekijä: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Julkaistu: (1982) -
Cheese varieties and descriptions /
Tekijä: Sanders, George P.
Julkaistu: (1953)