Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Gespeichert in:
1. Verfasser: | Σιάπαντας, Λάζαρος (VerfasserIn) |
---|---|
Format: | Buch |
Sprache: | Greek |
Veröffentlicht: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
|
Schlagworte: |
Ähnliche Einträge
-
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
von: Μπίντσης, Θωμάς, et al.
Veröffentlicht: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
von: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Veröffentlicht: (1912) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
von: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Veröffentlicht: (2004) -
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
von: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Veröffentlicht: (1982) -
Cheese varieties and descriptions /
von: Sanders, George P.
Veröffentlicht: (1953)