Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Αποθηκεύτηκε σε:
Hovedforfatter: | Σιάπαντας, Λάζαρος (Συγγραφέας) |
---|---|
Format: | Bog |
Sprog: | Greek |
Udgivet: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
|
Fag: |
Lignende værker
-
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
af: Μπίντσης, Θωμάς, κ.ά.
Udgivet: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
af: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Udgivet: (1912) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
af: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Udgivet: (2004) -
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
af: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Udgivet: (1982) -
Cheese varieties and descriptions /
af: Sanders, George P.
Udgivet: (1953)