Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Guardat en:
Autor principal: | Σιάπαντας, Λάζαρος (Autor) |
---|---|
Format: | Llibre |
Idioma: | Greek |
Publicat: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
|
Matèries: |
Ítems similars
-
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
per: Μπίντσης, Θωμάς, et al.
Publicat: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
per: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Publicat: (1912) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
per: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Publicat: (2004) -
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
per: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Publicat: (1982) -
Cheese varieties and descriptions /
per: Sanders, George P.
Publicat: (1953)