Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
সংরক্ষণ করুন:
প্রধান লেখক: | Σιάπαντας, Λάζαρος (Author) |
---|---|
বিন্যাস: | গ্রন্থ |
ভাষা: | Greek |
প্রকাশিত: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
|
বিষয়গুলি: |
অনুরূপ উপাদানগুলি
-
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
অনুযায়ী: Μπίντσης, Θωμάς, অন্যান্য
প্রকাশিত: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
অনুযায়ী: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
প্রকাশিত: (1912) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
অনুযায়ী: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
প্রকাশিত: (2004) -
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
অনুযায়ী: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
প্রকাশিত: (1982) -
Cheese varieties and descriptions /
অনুযায়ী: Sanders, George P.
প্রকাশিত: (1953)