Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
محفوظ في:
المؤلف الرئيسي: | Σιάπαντας, Λάζαρος (مؤلف) |
---|---|
التنسيق: | كتاب |
اللغة: | Greek |
منشور في: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
|
الموضوعات: |
مواد مشابهة
-
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
بواسطة: Μπίντσης, Θωμάς, وآخرون
منشور في: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
بواسطة: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
منشور في: (1912) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
بواسطة: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
منشور في: (2004) -
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
بواسطة: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
منشور في: (1982) -
Cheese varieties and descriptions /
بواسطة: Sanders, George P.
منشور في: (1953)