Τεχνολογία κρέατος /

Σφαγή των ζώων, λήψη κρέατος -- Κρέας, κρεατοσκευάσματα -- Παραγωγή, κατανάλωση κρέατος και κρεατοσκευασμάτων -- Κρέας (σκελετικοί μύες -- Συνδετικός ιστός -- Λιπώδης ιστός -- Αίμα, πλάσμα αίματος -- Θήκες κρεατοσκευασμάτων(αλλαντικών) -- Μεταθανάτιες βιοχημικές μεταβολές του κρέατος -- Ωρίμανση του...

पूर्ण विवरण

में बचाया:
ग्रंथसूची विवरण
मुख्य लेखक: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι. (लेखक)
स्वरूप: पुस्तक
भाषा:Greek
प्रकाशित: Αθήνα : Τρίαινα, 2001
विषय:
विषय - सूची:
  • τ.1.Από τη σφαγή του ζώου μέχρι τις μεταβολές του κρέατος
  • τ.2. Επεξεργασία του σφάγιου μέχρι το κρέας