Τεχνολογία κρέατος /
Σφαγή των ζώων, λήψη κρέατος -- Κρέας, κρεατοσκευάσματα -- Παραγωγή, κατανάλωση κρέατος και κρεατοσκευασμάτων -- Κρέας (σκελετικοί μύες -- Συνδετικός ιστός -- Λιπώδης ιστός -- Αίμα, πλάσμα αίματος -- Θήκες κρεατοσκευασμάτων(αλλαντικών) -- Μεταθανάτιες βιοχημικές μεταβολές του κρέατος -- Ωρίμανση του...
Αποθηκεύτηκε σε:
| Κύριος συγγραφέας: | Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι. (Συγγραφέας) |
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | Greek |
| Έκδοση: |
Αθήνα :
Τρίαινα,
2001
|
| Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
ανά: Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ.
Έκδοση: (1961) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
ανά: Πισσάνος, Αντώνιος
Έκδοση: (1977) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
ανά: Willan, Ann
Έκδοση: (1993) -
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
ανά: Bonadonna, Telesforo
Έκδοση: (1972) -
Εγχειρίδιον κρεωσκοπίας : ήτοι εκτίμησις των προς διατροφήν του ανθρώπου χρησιμευόντων παντοίων κρεάτων /
ανά: Πιλάβιος, Γεώργιος Ν.
Έκδοση: (1887)