Τεχνολογία κρέατος /
Σφαγή των ζώων, λήψη κρέατος -- Κρέας, κρεατοσκευάσματα -- Παραγωγή, κατανάλωση κρέατος και κρεατοσκευασμάτων -- Κρέας (σκελετικοί μύες -- Συνδετικός ιστός -- Λιπώδης ιστός -- Αίμα, πλάσμα αίματος -- Θήκες κρεατοσκευασμάτων(αλλαντικών) -- Μεταθανάτιες βιοχημικές μεταβολές του κρέατος -- Ωρίμανση του...
Gardado en:
| Autor Principal: | Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι. (Συγγραφέας) |
|---|---|
| Formato: | Libro |
| Idioma: | Greek |
| Publicado: |
Αθήνα :
Τρίαινα,
2001
|
| Θέματα: |
Títulos similares
-
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
por: Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ.
Publicado: (1961) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
por: Πισσάνος, Αντώνιος
Publicado: (1977) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
por: Willan, Ann
Publicado: (1993) -
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
por: Bonadonna, Telesforo
Publicado: (1972) -
Εγχειρίδιον κρεωσκοπίας : ήτοι εκτίμησις των προς διατροφήν του ανθρώπου χρησιμευόντων παντοίων κρεάτων /
por: Πιλάβιος, Γεώργιος Ν.
Publicado: (1887)