Φτιάχνω μόνος μου τυρί και γιαούρτι /
Αν σας αρέσουν τα γαλακτοκομικά και θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να τα παράγετε μόνοι σας, τότε βρήκατε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Το βιβλίο "Φτιάχνω μόνος μου Τυρί και Γιαούρτι" περιγράφει αναλυτικά όλες τις φάσεις της τυροκόμησης, από το άρμεγμα και την επεξεργασία του γάλακτος μέχρι...
Αποθηκεύτηκε σε:
| Κύριοι συγγραφείς: | Μπίντσης, Θωμάς (Συγγραφέας), Παπαδήμας, Φώτης (Συγγραφέας) |
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | Greek |
| Έκδοση: |
Αθήνα :
Εκδόσεις Ψύχαλου,
2013
|
| Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
ανά: Μπίντσης, Θωμάς, κ.ά.
Έκδοση: (2009) -
Μελέτη επί των ελληνικών βουτύρων : μέθοδοι αναλύσεως αυτών /
ανά: Γαλανός, Σπύρος Δ.
Έκδοση: (1918) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
ανά: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Έκδοση: (1912) -
Βουτυροκομία : ήτοι περί παρασκευής εκλεκτού βουτύρου και συντηρήσεως αυτού [...] /
ανά: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
Έκδοση: (1912) -
Το βούτυρον : ήτοι παρασκευή εκλεκτού βουτύρου νωπού και λυωμένουκαι συντήρησις αυτού, θεραπεία ταγγισμένου βουτύρου, παρασκευή καζεΐνης κ. τ. λ. /
ανά: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
Έκδοση: (1928)