Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /

Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...

全面介绍

Αποθηκεύτηκε σε:
书目详细资料
主要作者: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. (Συγγραφέας)
格式: 图书
语言:Greek
出版: Αθήνα : Σταμούλης, 2004
版:2η έκδ.
主题:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

持有资料详情 ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
索引号: 637 ΑΝΥ
复印件 Unknown 可用  预订