Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /

Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...

全面介紹

Αποθηκεύτηκε σε:
書目詳細資料
主要作者: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. (Συγγραφέας)
格式: 圖書
語言:Greek
出版: Αθήνα : Σταμούλης, 2004
版:2η έκδ.
主題:

相似書籍