Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...
Đã lưu trong:
Tác giả chính: | Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. (Tác giả) |
---|---|
Định dạng: | Sách |
Ngôn ngữ: | Greek |
Được phát hành: |
Αθήνα :
Σταμούλης,
2004
|
Phiên bản: | 2η έκδ. |
Những chủ đề: |
Những quyển sách tương tự
-
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Bằng: Σιάπαντας, Λάζαρος
Được phát hành: (1964) -
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
Bằng: Μπίντσης, Θωμάς, et al.
Được phát hành: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
Bằng: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Được phát hành: (1912) -
Νέα τυροκομεία : κτίρια και εξοπλισμός
Bằng: Παπαγεωργίου, Ανδριανός Ι.
Được phát hành: (1961) -
Ελληνική τυροκομία : μέτρα προς προαγωγήν της τυροκομίας, γαλακτοκομικοί συνεταιρισμοί, λεπτομερής περιγραφή της κατασκευής των τύρων, ασθένειαι του γάλακτος και των τύρων, αγορανομικαί διατάξεις κ.λ.π.
Bằng: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
Được phát hành: (1956)