Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /

Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...

Полное описание

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главный автор: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. (Автор)
Формат:
Язык:Greek
Опубликовано: Αθήνα : Σταμούλης, 2004
Редактирование:2η έκδ.
Предметы:

Схожие документы